Home » » Panyakit Kanker paru diklaim pembunuh nomer hiji pikeun awewe

Panyakit Kanker paru diklaim pembunuh nomer hiji pikeun awewe

Panyakit kanker paru diklaim pembunuh nomer hiji pikeun awewe
Panalungtik ngaku yen kanker paru bakal geura-giru jadi panyakit paling deadly awewe, ngaganti kanker payudara. Hasil ieu disebabken ku jumlah Pati awewe alatan kanker paru ngaronjat ku dalapan persen dina 2014.

Nurutkeun para peneliti, kanker paru bakal mindahkeun posisi kanker payudara salaku nomer hiji killer awewe alatan jumlah beuki Perokok dibandingkeun jeung 50 taun ka tukang. Dumasar panalungtik di Universitas Milan, ayeuna kasakit paling deadly for awewe kanker paru serta kanker pancreatic pikeun lalaki.

Dumasar data nu sadia, panalungtik diperkirakeun nu kanker paru bakal maehan kurang leuwih 82300 urang saban taun di Uni Eropa. Sajaba ti eta, panalungtik oge ngaduga yen Pati tina kanker pancreatic bakal ningkat dina 2014.

Taun ieu urang ngaduga yen 41300 lalaki jeung 41.000 wanoja bakal paeh tina kanker pancreatic. Hal ieu nuduhkeun hiji kanaekan jumlah Pati ieu leutik tapi steadly ngaronjatkeun saprak 2002 nepi ka 2004. Nu kamungkinan Pati tina kanker ieu 7,6 per 100.000 lalaki jeung lima per 100.000 awewe, "ceuk kalungguhan panalungtik Professor Carlo La Vecchia Universitas Milan, selaku dilaporkeun ku Daily Mail (04/24).

Analisis ieu nembongkeun jumlah Pati kanker terus naek saprak 2009. Salian kanaekan kasus kanker paru serta pankreas, para panalungtik oge nyatetan panurunan dina lanjut maot tidak kanker beuteung jeung kanker prostat kanker jeung burih kanker 2009. payudara cageur dina awewe oge murag pikeun salapan per cent jeung tujuh per cent.

Sanajan hasil ieu didasarkeun kana data nu aya dina EU, tapi teu kakawasaan kaluar kamungkinan hal anu sarua bener di Indonesia. Kami ngarekomendasikeun supados awewe dimimitian pikeun ngabejaan faktor pemicu nu bisa ngabalukarkeun kanker paru. Ngajaga gaya hirup cageur sarta quitting roko bisa mangrupa lengkah kahiji.

Rekomendasi obat dari ekstrak kulit manggis dan daun sirsak sebagai obat kanker paru paru
Beli Lebih Banyak Harga Lebih Murah Klik > Dapatkan Disini !!!